Anita har ordet

Hjem/Om forbundet/Anita har ordet

Trygghet for helse og arbeid

I Arbeidsledigheten i Norge er historisk høy. Vi må tilbake til 2. verdenskrig for å finne høyere tall og jeg skjønner godt at mange er bekymret for fremtiden.

15. mai 2020|

Butikkmedarbeidere trenger fri i påske

Forbundsleder Anita Johansen støtter Handel og Kontor sitt krav å holde butikkene stengt i påsken. Foto: Werner Juvik. Norsk Arbeidsmandsforbund støtter Handel og Kontor i kravet om å holde butikker stengt i påsken og mener permitterte vektere kan brukes for å hjelpe til å holde orden ved påskehandlingen.  

4. april 2020|

Kritiske til regjeringens nye kriselov

Foto: Stortinget Norsk Arbeidsmandsforbund reagerer kraftig på nyheten om at Regjeringen skal få rettigheter som innebærer at lover og forskrifter tilsidesettes. Spesielt er vi bekymret for at drøftings- og informasjonsplikten i Arbeidsmiljøloven og i tariffavtalene skal settes ut av spill.

20. mars 2020|

Renholdere og skadesanerere må inn på listen over samfunnskritiske funksjoner

Forbundsleder Anita Johansen vil ha renholdere og skadesanerere inn på listen over samfunnskritiske funksjoner 19.03.2020 Personell som utfører renhold og skadesanering yter i disse dager en ekstraordinær smitteverninnsats for å begrense spredningen av Covid-19-viruset. Forbundsleder Anita Johansen krever at renholdere og skadesanerere skal inn på listen over sammfunnskritiske funksjoner.

19. mars 2020|