Informasjon til media

Vi ønsker media hjertelig velkommen til det 38. ordinære landsmøte i Norsk Arbeidsmandsforbund 27. til 31. mai 2015 – Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo. 

Det blir et spennende møte med blandt andre Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre, LO-leder Gerd Kristiansen og forbundsleder Erna Hagensen. Vi minner også om egen spennende temasesjon om samfunn og arbeidsliv med professor Frank Aarebrot, økonomiprofessor Kalle Moene og journalist Gunnar Thorenfelt.

Landsmøtet er forbundets høyeste myndighet og avholdes hvert fjerde år. Delegatene skal blant annet vedta nytt handlingsprogram og velge ledelse/representanter til forbundstyret for kommende perioden.

Adgangskort

Adgangskort fås i informasjonskranken foran landsmøtesalen i 2. etasje (Sonia Henie Ballrrom mot fremvisning av gyldig pressekort. Det er kun adgang til landsmøtet gjennom
hovedinngang til salen. Adgangskort må alltid benyttes inne på møteområdet og skal bæres lett synlig.

Presserom

Eget presserom står til disposisjon for media og kan brukes av journalister i 3. etasje. Forhandlingene vil også overføres hit via fjernsyn. Kode for trådløst nett fås i vår serviceskranke. Inne i salen er det avsatt et begrenset antall plasser til pressen.

Taler/innlegg

Pressehefte med blant annet program for møtet utleveres ved registrering i serviceskranken. Taler og foredrag som foreligger skriftlig vil være tilgjengelig elektronisk og vil bli lagt ut i presserom. Dagsreferat fra landsmøtets forhandlinger dagen før legges ut elektronisk på våre landsmøtesider. Her vil det også ligge politiske dokumenter, rammeprogram, gjestelister, delegatlister mm.

Nett-tv

Hele møtet overføres på nett-tv via www.arbeidsmandsforbundet.no . LO media har ansvar for sendingen og den kan tappes ved behov. TV bilder og innlegg er tilgjengelig via Youtube. Spørsmål kan rettes til Erik Olsvik, LO Media, mobil:48885514. På sosiale medier vil #arbeidsfolk2015 bli brukt.

Mobilbruk

Det er ikke tillatt å ringe med mobiltelefon inne i lansmøtesalen. Telefoner skal være slått på lydløs. Under åpningsprogrammet skal telefoner være avslått.

Intervjuer og fotografering

Forbundets informasjonsmedarbeidere vil bistå med eventuelle avtaler for intervju/fotografering av landsmøtedelegatene. Vi ber om at det ikke fotograferes under minnetalen ved åpningen av landsmøtet.

Mediekontakter

Trond Erik Thorvaldsen. Foto: Sissel M. Rasmussen, LO-AktueltTrond Erik Thorvaldsen
kommunikasjons- og utredningsansvarlig
480 36 788
trond.erik.thorvaldsen@arbmand.no
Bettina Thorvik. Foto: Sissel M. Rasmussen, LO-AktueltBettina Thorvik
kommunikasjonsrådgiver
928 206 58
bettina.thorvik@arbmand.no