Foto: Dorte KarlsenUnder Arendalsuka 2013 arrangerer LO i Aust- og Vest-Agder egen «Arbeids- og næringslivskonferansen» den 12. august. Forbundsleder Erna Hagensen og andre forbundsledere innleder i paneldebatt om utfordringer og krav til et fremtidig arbeidsliv.

Anniken Huitfeldt åpner konferansen med en innledning om «Regjeringens viktigste målsettinger for norsk arbeidsliv og skillelinjer i arbeids- og næringspolitikken». Hun etterfølges av LO leder Gerd Kristiansen som vil fortelle om hvorfor en rødgrønn regjering er viktig for norsk arbeidsliv og LO.

Erna Hagensen deltar i paneldebatten sammen med forbundsleder Roger Hansen, NTF, forbundsleder Mimmi Kvisvik, FO, forbundsleder Hans Felix, EL & IT Forbundet, forbundsleder Jan Davidsen, Fagforbundet,  forbundsleder Jackueline Smith, Norsk Sjømannsforbund, Morten Larsen, Fellesforbundet, ADK og Lars Iver Wiig, NNN, konserntillitsvalgt i Tine. Paneldebatten er siste post på programmet for konferansen. De vil diskutere hvilke krav og utfordringer næringslivet står foran.

Det er stor aktivitet under Arendalskonferansen, med et bredspektret program. Les mer om Arendalsuka.

Arendalsuka arrangeres for andre gang. Uka er en arena for uformelleom møter mellom næringsliv og politikk. I år varer den fra 7. august til 13. august.