Susanne Bratli innleder til den politiske situasjonen

Denne gangen ble avdelingens årsmøte gjennomført på Namsos. Det nye hotellet midt i sentrum, Rica Rock City var vertskap for 57 representanter, 4 ansatte og 7 gjester denne helgen i mars. Når årsmøtet var unnagjort, skulle representantene kurses i medlemspleie, organisering og klubbarbeid. Helgen skulle vise seg å gi akkurat det styret ønsket, økt engasjement og lyst til å drive fagforeningsarbeid i tiden fremover. Yvonne Barbala, førstereisende på årsmøtet, skrev denne kommentaren på facebook etter årsmøtet: «

Ja det må en si.. Det va helga si. E helt utrulig kor lærerikt, inspirerende, kosli, og enormt hyggeli det Årsmøte va. Måten man/dæm behandle hverande på, me vennskap, forståelse og ikke minst æren dæm ga til hverandre e APSOLUTT nå æ vil gi min deltakelse til. Problemstillinge dæm tar opp, løsninger som drøftes nøye, informasjonen rundt det aller meste innen rettighet og ytringsfrihet, og en «pus…h» til å kræve sin EGEN rett og andres innen arbeid. Ingen tvil i at æ kommer til å støtte LO, å prøve å delta og bidra etter beste evne for å få være me i en sånn fabelaktig Organisasjon. Det aller viktigste budskape æ føle kom frem, e at alle, hver å en av oss e vikti! Uansett historie. Så ja.. Det va helga si 🙂 En meget inspirert Yvonne ;)»
 
Da kjennes det ut som arbeidet som er lagt ned i forkant virkelig er verdt det, tusen takk alle sammen for ei innholdsrik og trivelig helg.